Arrangementer

På siden her, kan du læse om vores mange arrangementer.


Nordsjællands Naturskole samarbejder med mange forskellige foreninger, og derfor tilbyder vi en bred palette af arrangementer.

Fuldmånetur

- I NATIONALPARK KONGERNES NORDSJÆLLAND


Vandretur fra Skovskolen i Nødebo til Dronningens Bøge søndag den 5. februar fra kl. 18:00 til ca. 21:00 Mødested: P-pladsen ved Skovskolen i Nødebo Pris Fra 13 år: 90 kr. Husk tøj efter vejret.


Fuldmånen i februar, den sidste vintermåned i denne omgang. Lyset er ved at vende tilbage.


Vi begynder ved Skovskolen i Nødebo og går mod Esrum Sø og Dronningens Bøge, mens fuldmånen viser sig over horisonten. Esrum Sø blev dannet af en kæmpestor isblok, som blev efterladt i landskabet ved den seneste istids op-hør for mere en 15.000 år siden. Den er i dag næsten 8 km lang og op til 3 km bred. Da dyrelivet, og dermed også jægerne, vendte tilbage, slog nogle af menneskene sig ned ved bredden af søen.


Vi ved at Månen med sikkerhed af haft disse menneskers opmærksomhed. Hvad betyder Månen for livet på Jorden, og for stenaldermenneskene? Kom med og få et indblik i vores gamle Månes betydning. Fuldmåneturen er med forplejning. 

ET STED I NORDSJÆLLAND


Hver fjerde mandag tager vi på tur et sted i Nationalparken
Vi dykker ned i kulturens og historiens mange spor i landskabet. Og vi ser på menneskenes indvirkning og brug af naturen fra Oldtid til Nutid.


Du er velkommen til at foreslå et sted i Nationalparken, som du gerne vil vide mere om.


Læs mere om stederne, og kæb din billet via nationalparkbooking.


NORDKYST

FORTÆLLERNE

Det er stadig vinter, men dagene længes, og snart vil vi igen se og høre forårets farver og stemmer i skoven. Kom med, og lyt til den gode historie…
T

ema: Nu lysner det – Dagene længes – Varsler i naturen – Og ikke mindst den gode fortælling


Vi starter før solen går ned og slutter først, når stjernerne glimter i natten. Vi vandrer en tur i skoven og slutter i bålets skær. - Husk tøj efter vejret.

Vi mangler dig!


Vi mangler frivillige i Nordsjællands Naturskole så tøv ikke med at kontakt os, hvis du vil være en del af foreningen.